icon arrow

Een verhuizing onder mentorschap

January 2023
verhuizing onder mentorschap

Verhuizen kan gepaard gaan met tal van onverwachte uitgaven: van schilderen tot het opknappen van je nieuwe huis en zelfs het huren van een busje of het kopen van meubels voor je nieuwe plek. Wat als je niet zomaar over je eigen geld kan beschikken, bijvoorbeeld vanwege mentorschap?


Verhuizen onder mentorschap kan een uitdaging zijn. Je kunt het gevoel hebben dat je geen controle hebt over je eigen financiën, of bang zijn voor wat er kan gebeuren als je niet de juiste beslissingen neemt met je geld. Er zijn echter nog manieren om te verhuizen zonder de bank te breken en binnen het budget te blijven, terwijl je ervoor zorgt dat alle belangrijke taken zijn afgerond voor je verhuizing.


Zo is het handig om allereerst met jouw mentor te bespreken hoeveel budget je hebt en hoeveel huur je kunt betalen. Daarnaast moet je nagaan of er bepaalde dingen aan het huis opgeknapt moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Een verhuizing kan een flinke impact hebben op je financiën.


Samen met je mentor maak je een overzicht van alle uitgaven. Denk hierbij onder andere aan nieuwe meubels, vloerbedekking, maar bijvoorbeeld ook de kosten van een schilder. Aan de hand van het complete overzicht beoordeelt de mentor of er genoeg financiële ruimte is voor een verhuizing. Als het niet mogelijk is, wordt er samen naar andere oplossingen gekeken.


Mentorschappen.nl staat graag voor je klaar om je te adviseren gedurende dit proces. Zorg ervoor dat je je wensen en bedenkingen goed bespreekt met je mentor, zodat je verhuizing soepel verloopt en geen financiële valkuil blijkt.


Deel dit artikel

icon facebookicon linkedinicon twitter

Onze werklocatie

Wij werken vanaf verschillende locaties door het land, vanuit hier kunnen wij een bezoek aan huis verzorgen voor een kennismakingsgesprek.

Telefonisch spreekuur

Maandag
09:00 - 11:00
Dinsdag
09:00 - 11:00
Donderdag
09:00 - 11:00
Vrijdag
09:00 - 11:00
Bij Mentorschappen maken wij gebruik van cookies om de gebruikerservaring te optimaliseren.
Instellingen